Politica de confidentialitate

Discutii diverse ce nu se incadreaza in celelalte categorii
Închis
Avatar utilizator
VWCC
Guru
Mesaje: 75
Membru din: Mar Oct 03, 2017 4:03 pm

Lun Feb 05, 2018 1:41 pm

Politica de confidentialitate

Dispozitii generale:
Prezentul text stabileste conditiile specifice de garantare a dreptului la protectia vietii private in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal folosite pentru a activa pe acest site.
vwcc.ro detine informatii despre dumneavoastra, date cu caracter personal pe care dumneavoastra le-ati oferit voluntar, respectandu-va si protejandu-va intimitatea.

Colectarea informatiilor:
In momentul inscrierii pe vwcc.ro, utilizatorilor li se cer informatii de identificare personala precum: Nume, Email, Parola (pentru forum).

Fiecare utilizator este identificat de asemenea prin adresa IP.
Adresele IP ale mesajelor trimise de catre utilizatori sunt stocate in vederea prevenirii si combaterii incalcarilor Regulamentului.

Adresele de e-mail sunt folosite in vederea inregistrarii, validarii contului, modificarii parolei sau in vederea primirii notificarilor conform setarilor realizate de dvs.
Mesajele (posturile) dar si fisierele atasate sunt stocate in baza de date a forumului.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine vwcc.ro, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celui care a postat respectivul mesaj.
vwcc.ro nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, dar cu toate acestea incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate pentru a evita astfel de cazuri.
Totusi, daca sunteti de parere ca v-a fost incalcat dreptul de autor sau ca v-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul nostru, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate.


In conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al Legii 677/2001, 506/2004 (Prelucrarea datelor cu caracter personal) si in conformitate cu prevederile Legii 365/2002 vwcc.ro nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul postarilor de catre membri.

Daca totusi va considerati nedreptatiti in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atat timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

Prelucrarea datelor:
Datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra sunt administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopul specific acestei comunitati, crearea unui cont activ pentru utilizarea si vizualizarea forumului.

Utilizatorii inregistrati isi dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile mentionate mai sus, conform legilor in vigoare.


Actualizat: 5 Feb 2018

Închis
  • Informaţie
  • Cine este conectat

    Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori