Uleiurile Polytron la pret redus pentru membrii grupului VW Passat CC Romania

Discutii si review-uri despre service-uri, magazine auto cat si prestari servicii ale membrilor grupului
NU se vor posta anunturi de vanzare/cumparare
Avatar utilizator
VWCC
Guru
Mesaje: 75
Membru din: Mar Oct 03, 2017 4:03 pm

Dum Feb 04, 2018 7:05 pm

Imagine

In urma negocierilor cu cei de la Polytron Romania am reusit sa obtinem o reducere de aprox 25 lei per comanda de 5 Litri ulei 5W30 sau 5W40 full syntetic, pentru grupul nostru (normal este 51 lei litrul, pentru membrii grupului este 46 lei litrul).

De asemenea in baza comenzilor primite, odata la cateva luni vom primi o "sponsorizare" din partea celor de la Polytron, pentru a ne organiza evenimente, iesiri, concursuri si premii in cadrul grupului.

Cei care vor sa isi comande ii rog sa imi lase un mesaj privat si le dau toate detaliile necesare, eu doar voi trimite comanda mai departe la ei, ei va contacteaza telefonic si de multe ori livreaza in aceeasi zi (Bucuresti).

Comenzile sunt trimise direct la Polytron, noi doar intermediem acest lucru, fara nici un alt beneficiu ascuns fata de ceea ce am specificat mai sus.

Recomand uleiurile Polytron, din testele facute prin comparatie cu alte uleiuri consacrate (ex: Liqui Moly, Castrol, Motul) sunt de departe cele mai bune atat ca si temperaturi scazute la exploatare cat si zgomot redus al motorului.

Recomand pentru cei cu motoare benzina care consuma ulei sa incerce uleiul 5W40 full syntetic Polytron, cu siguranta vor vedea imbunatatiri.


Multumim.

PS: Am fi putut incheia probabil o intelegere cu alte branduri precum Motul, care au bugete marketing mari si ne-ar fi oferit multe lucruri, dar dorim sa mergem pe ceea ce este cel mai bun pentru motorul nostru, practic in el investim :)

Scrie răspuns
  • Informaţie
  • Cine este conectat

    Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator